Vergader- en presentatieruimte Amstelveen

Pittstop 99 biedt een unieke vergaderruimte, waar alles aanwezig is voor een succesvolle dag. Gelegen op een uitstekend bereikbare locatie in Amstelveen treft u een multifunctionele meeting room aan die uniek in zijn soort is.

Vergeet die saaie vergaderlocaties en neem plaats in onze unieke vergaderruimte, waar autoliefhebbers en petrolheads zich sowieso thuis zullen voelen. Onze vergaderruimte is volledig gestyled in een industriële doch warme retrosfeer waar u zich direct thuis voelt.

Verwijzingen naar legendarische autocoureurs als Ayrton Senna en roemruchte merken als Dunlop prikkelen de zintuigen en zorgen voor de juiste energie. Daarbovenop heeft u vanuit deze ruimte uitzicht op de klassieke auto’s in onze stalling, waaronder een Porsche 911 waarvan er slechts 7 exemplaren in Nederland zijn verkocht. In zo’n unieke omgeving is het natuurlijk niet moeilijk om tot genoeg inspiratie te komen!

Vergaderruimte Amstelveen Pitstop99

Voorzieningen vergaderruimte Amstelveen

Ondanks dat onze vergaderruimte een ode is aan het verleden, beschikt deze natuurlijk wel over alle moderne voorzieningen die u nodig heeft.

Onze robuuste vergadertafel biedt ruimte aan 12 personen en u kunt gebruikmaken van ons razendsnelle wifi-netwerk. Dankzij het 65 inch grote LED tv-scherm met diverse aansluitingen geeft u vlekkeloze presentaties. Gaat u voor een meer relaxte sfeer? zet dan een muziekje op met onze vintage muziekinstallatie.

Bijtanken kan daarna met onze inbegrepen koffie-, thee- en frisdrankfaciliteiten. De vergaderruimte beschikt over een eigen vintagebar waar u onder andere een espressokoffiemachine, bier tap en een koel-vriescombinatie voor ijsblokjes en heerlijk gekoeld water vindt. U bent uiteraard vrij om gebruik te maken van onze keurig verzorgde toiletvoorziening.

Vervolgens kunt u op loopafstand genieten van diverse uitstekende horeca in de buurt, die voor een welverdiende lunch kunnen zorgen. Catering bij Pitstop99 zelf behoort ook tot de mogelijkheden!

Daarna kunt u eventueel nog een ommetje maken in het naastgelegen Amsterdamse bos, de grote groene long van Amsterdam dat op slechts 2 minuten lopen van onze vergaderruimte ligt. Het Amsterdamse bos is een uitstekende manier om even tot rust te komen en biedt diverse ontspannende activiteiten. Geen wonder dat het Amsterdamse bos in 2020 nog van reiswaarderingssite TripAdvisor de Travelers Choice Award mocht ontvangen, een certificaat dat slechts aan 10% van de wereldwijd bij de site aangesloten organisaties ontvangt. Na deze wandeling bent u weer volledig opgeladen om de dag tot een succes te maken.

Mist u nog iets of heeft u specifieke wensen? Dan denken wij natuurlijk graag met u mee!

Vergaderruimte Amstelveen bar

Vergaderruimte Amstelveen meetingroom

Multifunctionele vergaderruimte

Onze vergaderruimte in Amstelveen is multifunctioneel. Na uw vergadering of brainstormsessie kunt u dankzij onze faciliteiten aansluitend een borrel houden.

Bovendien is onze ruimte ook uitstekend te gebruiken voor cursussen of workshops, bijlessen, presentaties en als flexplek.

Door de unieke ambiance wordt onze vergaderruimte zelfs ingezet voor foto- of filmshoots en jamsessies.

Vergaderen op afstand

Dankzij de ruime opzet en grootte van onze vergaderruimte kunnen wij garanderen dat de 1,5 meter afstand gehandhaafd blijft. Verder voldoen wij aan alle geldende hygiënemaatregelen en zorgen wij ervoor dat u zich altijd op uw gemak voelt.

Daarnaast kunnen wij u helpen als u een videoconferentie wilt houden met een van uw collega’s op afstand. Als u uw eigen laptop en versnaperingen> meeneemt, verzorgen wij de rest.

 

De ideale vergaderlocatie in Amstelveen

Pitstop 99 bevindt zich aan de Noorddammerlaan 99 in het centraal gelegen Amstelveen. Vanuit hier zit u binnen no-time op alle belangrijke snel- en toevoerwegen.

Dankzij ons eigen gratis parkeerterrein hoeft u zich daarbij geen zorgen te maken over hoge parkeerkosten en aflopende parkeermeters.

Bestaat uw gezelschap uit internationale gasten? Luchthaven Schiphol ligt vanaf onze vergaderlocatie praktisch om de hoek. Wilt u gebruikmaken van het openbaar vervoer? Ook dan zijn er genoeg mogelijkheden.

De voordelen voor u op een rij:

  • Uitstekend bereikbare locatie
  • Eigen parkeergelegenheid

 

Daarom vergaderen bij Pitstop 99 in Amstelveen

Zoekt u een vergaderruimte op een centrale locatie in Amstelveen, voorzien van alle gemakken en met uitzicht op prachtige klassieke auto’s?

U betaalt €225,- ex btw per dagdeel, waarvoor u dan onbeperkt gebruik mag maken van alle aanwezige faciliteiten, waaronder koffie, thee en fris.

Wat wij bieden:

  • Vergaderruimte voor maximaal 12-14 personen
  • Presentaties/brainstormen/teambuilding tot circa 35 personen
  • Inspiratievolle en unieke omgeving
  • Op slechts 2 minuten lopen van het Amsterdamse bos
  • Razendsnelle wifi-verbinding
  • 65 inch LED tv-scherm voor presentaties
  • Koffie, thee en fris is inbegrepen

 

Boek nu uw vergaderruimte in Amstelveen

Kunt u zich (als autoliefhebber) helemaal vinden in onze unieke vergaderlocatie? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

route
Copyright © 2024 Pitstop 99. Alle rechten voorbehouden.