Autostalling

Autostalling en werkplaats

Pitstop99 is veel meer dan alleen de beste en leukste autostalling voor je klassieke auto of motor. Het is een droge, verwarmde garage waar je naast stallen, ook kunt sleutelen, ontspannen en met andere liefhebbers ervaringen kan delen. Voor een vast bedrag per maand krijg beschikking over je eigen sleutel tot de garage. Zo kun je 7 dagen in de week terecht, om je auto naar buiten te rijden of te sleutelen. De basis is stalling en gezelligheid terwijl het gebruik van de brug en/of gereedschap optioneel is.

Wanneer je Oldtimer in onze garage stalling in Amstelveen staat, kun je profiteren van alle kennis die bij ons aanwezig is. We hebben twee ervaren monteurs/restaurateurs beschikbaar om je te helpen met alle vraagstukken en werkzaamheden die komen kijken bij het onderhouden van een klassieke auto. In de garage zijn belangrijke tools en een brug beschikbaar om aan je project te werken. Natuurlijk kun je ook rekenen op de kennis van de andere liefhebbers in de garage. Juist de goede sfeer tussen de enthousiastelingen is kenmerkend voor Pitstop99.

Omdat we het zelf ook gezellig vinden om met andere enthousiastelingen over onze favoriete hobby te praten, organiseren we elke 2e zaterdag van de maand een Cars & Coffee. Daarnaast is ook samen kijken naar Formule1 of moto GP in de meetingroom en aan de bar 1 van de mogelijkheden.

Bekijk de tarieven

 • Verwarmde en
  droge garage, met druppellader
 • Goed bereikbaar met P-plek op eigen terrein
 • Hefbrug en tools
  beschikbaar
 • Gezellige bar en loungeplek

autostalling pitstop99

Jouw auto bij Pitstop99

 1. Bij Pitstop99 heb je een vaste plek in onze verwarmde en droge garage.
 2. Je auto ligt altijd aan de druppellader.
 3. Je kan een eigen sleutel krijgen, zodat je 24/7 bij je auto kan.
 4. Je kunt zelf je auto naar buiten/binnen rijden.
 5. Heb je de hefbrug of gereedschap nodig? Neem contact op met Paul.
 6. Via onze WhatsApp groep kun je contact houden met de andere huurders.

Let op! Je auto dient ten alle tijde verzekerd te zijn.

stalling oldtimer

autostalling druppellader

klassieker werkplaats

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of een plekje in onze garage reserveren? Vul het formulier in of neem contact op met:

Paul de Keijzer
paul@pitstop99.nl
06 10 79 40 66

  Stalling aanvragen

  route
  Copyright © 2024 Pitstop 99. Alle rechten voorbehouden.