Over ons

Over Pitstop99

Het doel van Pitstop99 is om zo veel mogelijk gelijkgestemden in en rond de Pitstop99 te verzamelen zodat er veel bedrijvigheid gaat ontstaan, niet alleen in het weekend, maar ook door de weeks. Iedereen heeft zo zijn eigen voorliefde voor een bepaald merk en type auto en heeft een bepaalde kwaliteit die wellicht iets kan toevoegen aan de Pitstop99. Dat laatste is natuurlijk niet een vereiste!

Omdat we nog maar net gestart zijn zullen een aantal zaken nog verder doorontwikkeld moeten worden en zal ervaring leren wat wel en wat niet kan. Vooralsnog staan we open voor vragen en idee├źn.

Over Paul de Keijzer

Pitstop99 is een initiatief van de eigenaar, Paul de Keijzer. Zelf natuurlijk ook petrolhead en liefhebber van onder andere Porsche. Laten we het maar een uit de hand gelopen hobby noemen die heeft geleid tot het opzetten van Pitstop99. Het is in feite nog steeds een hobby die ik naast mijn dagelijkse baan heb.

Noorddammerlaan 99

Van oudsher is het pand aan de Noorddammerlaan 99 een garage. In de jaren 90 verbouwd tot sportschool met een louche imago. In 2020 namen wij het pand over toen er een laser game in gesitueerd was. Na ingrijpende renovatie is het gelukt om er een goede garage / stalling neer te zetten. Met ruimte om te sleutelen en onze gezellige bar/lounge en meeting room.

route
Copyright © 2024 Pitstop 99. Alle rechten voorbehouden.